awek's slumber FotoPage

By: awek slumber

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Sunday, 4-Feb-2007 04:16 Email | Share | | Bookmark
server DALNET #rempit - 1st Gath - kat Bowling BowL MidVelly

Tempat perjumpaan arr
port baikk nya dok gosip ingt kaum hawa jer tau gosip hahahaa
apa lahh yg seffia dok jerit tu hahahaha
View all 45 photos...
Location : BowlinG MiDvelly
Date : 03/02/07
Day : Saturday
Time Melayu : 4pm (hahahahhahah)

ermmm okes ar mmg suma aku tgk enjoy jer any way thanks to Tupai Encem yg mensponser kan tiket main boling..mkn minum sendirian berhad

gath kali kira best gak ar coz b4 nie just chat jer tak penah pun kenai cam ner rupa.. so hope all of u guyz enjoy ar pic yg aku amik nie hahahhaha
kalau ada yg nk sumbang kan pic sila² anto kat mail aku pn leh gak
di alamat budakbaik666@yahoo.com


Monday, 8-Jan-2007 12:56 Email | Share | | Bookmark
my lovely galz...

comell kan sweet kan...
kakak & adik
ni my sweet hart lak comel tak
View all 6 photos...
ni ada lah pic yg aku sempat amik masa balik penang baru2 ne... as usuall my fav foto nie arr ank buah aku nih.... anis.... & yg lates nie yg 2nd baru 3 bulan....


Sunday, 1-Oct-2006 14:43 Email | Share | | Bookmark
masa on da way balik penang

 
 
 
View all 14 photos...
masa nie aku on da way balik penang, so masa dlm keta tu sempat g arr aku amik pic nie, bg aku, aku rasa mcm lawa jer tah ler jom ar sama² kita layan pic yg aku amik nie




Saturday, 16-Sep-2006 06:09 Email | Share | | Bookmark
Sungai Chilling, Kuala Kubu Baru

nie masa kat empangan KKB
ramai² dah nk gerak ke lokasi setelah puas berpossing
 
View all 45 photos...
Akhirnya dapat gak aku LOAD PIC nie dah berapa kali buat tak lepas² akhirnya lepas gaks.. 1st at all aku nk ucap MAKACIh buat MR PALIE coz yg sudi mempomat balik pc aku nieh dah mebuang SETANZ² yg sedang beranak pinak tah mana mai aku pun tak tau..so akhirnya dapat lah jugak aku mengupload pic² yg kita g sg Chilling nih
heheh ok lew selamat menjelajah aku nya page nie

Setelah berapa lama aku tak masuk utan akhirnya, dapat gak aku masuk tu pun kira minggu last aku keja.. kiranya nie mmg ttp arr aku masuk utan sempena menenang kan kepala otak coz baru resignt keja miahahhahah....

emmp kali nie pun besh gak.... enjoy jer suma, walau pun aku rasa aku kena dlm 2 org jer yg lain tu aku tak kenai ini serupa itu rombongan kak kiah lah pulak 1 bijik bas sekolah..
so nie pun kira 1st time ler aku sampai ke kuala Kubu Baru, not bed lah tpt dia mmg Cantik.... walau pun banyak batu,.. dan sememangnya aku nie lemah sikit dlm berjalan meredah air nie tamba pulak sungai dia nie banyak batu² dah tu arus boley tahan kuat..
aku tak rasa rugi ler bayaq RM50.00... thanks to kak lily coz menyedia kan makanan yg mmg hebat & marvelous, NON Stop tu wehh.. lepas satu² sentiasa ada jer bahan utk d makan kiranya sia² jer lah minggu tu aku berdiet sakan hahahahhah diet jer lebey tp berat tak turun² pun...

emmmppp apa² pun hope u guys enjoy ler my photos miahahhahahahh


Monday, 22-May-2006 05:17 Email | Share | | Bookmark
hutan Lipur B3rK3L@H at pahang....

 
 
 
View all 61 photos...
syiokkk ooooo korang tgk sure jeles kan... hahahhah so enjoy la my moment

date : 20-21 may 06
location : hutan lipur berkelah, pahang

seramai 14 orang lelaki & 6 perempuan



[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net